Schwarzkopf Professional - Cég

FILOZÓFIÁNK

Professzionális Partnerek - Together. A passion for hair

 

Hiszünk az egészben. Hiszünk a haj iránti szenvedélyben. Hiszünk az igazi partnerségben. Mi a Schwarzkopf Professional vagyunk és a fodrászokért létezünk.

 

A mi fodrászaink állnak mindennek a középpontjában, amit teszünk.

 

Köréjük építjük fel a dinamikus üzleti modellünket. Innovatív termékek, felelős támogatás, hozzáértő oktatás, elérhető inspirációk, eredetiség - ezt és még jóval többet tudunk ajánlani. A sikerességünk mértéke a fodrászaink sikerességében áll. Csak ez számít.

Schwarzkopf Professional Together
Cég - Történetünk

TÖRTÉNETÜNK

Hans Schwarzkopf több mint 100 éve Berlinben alapította meg drogériáját. Mindig előre tekinteni ez az elképzelésünk a piacon. Mindig kihívás, hogy márkáink megújuljanak. A fantasztikusan sikeres a Henkel csoport része a Schwarzkopf Professional. Manapság az innovatív termékeink megtalálhatóak a szalonokban és üzletekben egyaránt minden kontinensen. Jelenleg 7600 termékünk, mindegyike mérföldkő a hajápolásban.

DOLGOZZ VELÜNK

Szeretnél többet megtudni? Több lehetőséget, isnpirációt és kihívást szeretnél? Ismered a határaidat? Szeretnél tovább fejlődni? Dologzz velünk és legyél egy dinamikus partneri kapcsolat része egy globális vállalatban.